top of page

Mit foredrag "Jeg vil altså helst dø hjemme" handler bl.a. om, hvordan det er at arbejde på Hospice i Canada og England, hvor jeg på lige fod med sygeplejesker plejede og ydede emotionel støtte til de døende - og hvordan vi kunne blive inspireret af dette herhjemme.

Foredraget handler også om, hvordan vi kan hjælpe og støtte vores kære i slutningen af livet, hvis deres ønske er at dø hjemme. Knapt 60% af alle Danskere ønsker at dø hjemme. Det er det allersidste levende ønske, som vores kære kan bede os om at efterleve, og det skal vi da lytte til. Desværre er mange bange for at have deres kære hjemme, fordi de ikke tidligere har oplevet at være i nærheden af døden.

Mit største ønske med mine foredrag er at inspirere. Jeg taler åbent, ærligt og meget varmt om slutningen af livet, og om, hvordan det kan være en smuk, og rigtig god oplevelse af være hjemme når døden finder sted.

Jeg taler også om, at når vi giver hinanden roen - og tiden - til at få sagt farvel på en god måde i de trygge omgivelser, hvor livet er levet, og hvor minderne og roen emmer fra alle kroge, så kan sorgen nogen gange være nemmere at bære for de efterlevende.

Umiddelbart er det et tungt emne, men fordi jeg taler med et smil på læben - og fordi jeg har mange gode, smukke og varme historier, hører jeg oftest fra mit publikum, at jeg er lige nøjagtigt den inspiration, jeg ønsker at være. Publikum går fra mit foredrag med viden om, at det kan være en god oplevelse at dø hjemme, og forhåbentlig fortsætter den samtale jeg starter i mit foredrag, i de små hjem rundt omkring i Danmark.

Min dybe passion for at hjælpe både de syge, de ældre og de døende gør, at alle føler sig trygge og holdt om trods det, at vi taler om slutningen af livet.

Kontakt mig enten per email eller telefon, hvis I ønsker at booke mig eller hvis I sidder med yderligere spørgsmål til mit foredrag.

bottom of page