top of page
foredrag book ambassadør Birgitte Agger Mote

DIT LIVS FOREDRAG

Kom med til “Dit Livs Foredrag”, når Birgitte Agger Mote, med sin professionelle viden, smil på læben og personlige oplevelser afholder et livsbekræftende foredrag om gaven i at turde kigge på livets slutning

Når Birgitte slår sin paraply op, drysser der utallige anekdoter, historier, gode råd og personlige fortællinger ned over publikum.

Birgitte har arbejdet med døden siden 2008, og uddeler under foredraget viden og oplevelser fra sin professionelle verden, men også minderige oplevelser fra de mange mennesker hun har mødt i sit virke som ambassadør for livets slutning. 

Birgitte, der har et aggressivt brystkræftforløb bag sig, bringer udover faglighed også en fortælling om, hvordan det er som ung mor, pludselig at skulle forholde sig til, at livet ikke varer evigt.

 

Foredraget er autentisk og ærligt, fordi Birgitte ikke kun taler om, hvad der er vigtigt – hun ved, hvad der er vigtigt, når døden kommer tæt på livet.

Birgittes professionelle erfaring er, at alle hun møder i sit virke som ambassadør for livets slutning, fortæller om en efterfølgende følelse af ro i maven. Og at friheden i at kunne sige det svære højt er forløsende. At de endelig føler sig mødt af et menneske, der formår at give værdifulde svar på de mange forskellige spørgsmål, vi jo i virkeligheden alle sammen har.

Birgitte har en direkte og befriende tilgang til emnet, der for mange kan synes tungt og svært.

 

- vi tænker alle, ind i mellem, på livets afslutning

- vi ønsker alle den bedst tænkelige afsked med livet – både for os selv og for vores kære

- vi fortjener alle en smuk og værdig afsked

 

 

Birgitte er sjæleven i slutningen af livet og i sorgen.

“Dit Livs Foredrag” er et engagerende, oplysende og kærligt foredrag

som alle fortjener at deltage i.

bottom of page