top of page

MØD BIRGITTE

Birgitte har siden 2008 arbejdet professionelt med ”livets slutning” i sine roller som psykoterapeut, hospicemedhjælper, end-of-life doula, gruppeterapeut, bedemand og sorgspecialist.

Birgitte har givet sig selv titlen "ambassadør for livets slutning" fordi hun ved, hvor vigtigt det er, at hun ved hjælp af sine mange kundskaber forsøger at bringe en forandring til måden vi omgås døden og sorgen på. Som ambassadør arbejder hun på vegne af os allesammen, sådan at vi forhåbentlig lidt efter lidt bliver bedre til at tale om, og kigge på, at vi alle - en eller anden dag, skal herfra. 

 

Birgittes viden er nemlig stor når det handler om, hvordan vi skal herfra. En viden hun deler med glæde, for når vi tør kigge på vores egne ønsker for, hvordan vi gerne vil afslutte et forhåbentligt langt og godt liv, giver vi både os selv og vores efterlevende en stor gave. 

Birgitte ser derfor sig selv som en anden Mary Poppins stående under en paraply fyldt med viden, hjælp og ideer til hvordan vi alle kan blive bedre til at passe på os selv, og hinanden, i slutningen af livet.

 

Birgittes motto er, at hun nægter at gå i et med tapetet. Og i mødet med langt over 300 familier i sit virke som begravelsesrådgiver, plus hendes utallige sorg-klienter, har hun igen og igen fået bekræftet, at det er hendes evne til at tale om døden, som hun taler om livet, der bliver nævnt som den største gave for mennesker, der lige har mistet til døden, og/eller er i dyb sorg.  

Birgittes har levet med sin canadiske mand og 3 børn i hhv. Holland, England og Canada i næsten 25 år og flyttede tilbage til Danmark i 2019. 

 

Pt. skriver Birgitte på en selvhjælpsbog til efterlevende, der har mistet deres partner, ægtefælle eller livsvidne. 

Screenshot 2024-03-01 at 09.22_edited.jp
bottom of page