top of page

SAMTALEN

Her har du muligheden for at høre Birgitte fortælle lidt om livets vigtige samtale. 

Du kan også læse et par anbefalinger nedenunder, hvor du kan høre lidt om glæden og roen det giver efter at have talt med Birgitte. 

Jeg mødtes med Birgitte online i tirsdags, og det blev en samtale jeg aldrig vil glemme.

Birgitte hun er så utroligt meget mere end hendes titler, og vores "Livssamtale" i lørdags tog en drejning, jeg slet slet ikke havde set komme, og som jeg er utroligt taknemlig for.

Birgitte var sød, rar, sjov (vi grinte en del), omsorgsfuld (der var også tårer fra min side), og helt ligetil at tale med. Det føltes helt naturligt at tale om slutningen på livet med hende (Og så har hun en vidunderlig stemme :) ) 

Hun spurgte mig blandt andet, hvad jeg forestiller mig, der skal ske efter jeg dør. Jeg delte det jeg indtil videre har tænkt, og så stillede Birgitte mig blidt flere spørgsmål. Ikke for hendes skyld, men for at jeg kunne tænke lidt over mine valg, og jeg kom til den konklusion, at mine ønsker var for mig, men at jeg faktisk ikke har spurgt mine sønner, hvad de tænker. Det vil jeg gøre, når vi ses igen.

Der var meget mere i det, og vi kom omkring mange ting, og siden vort møde har jeg haft en ro indeni og er utroligt taknemmelig for Birgitte, og for at jeg tog tiden til denne samtale.

bottom of page